CCMoore Fokhagyma Esszencia

Termékkategóriák / Aroma / Bojliaroma / CCMoore Fokhagyma Esszencia (00002028)
Termékleí­rás:

A CCMoore Fokhagymaolaj Esszenciát nem kell bemutatni a pontyhorgászoknak, mivel minden idők egyik leghatásosabb adalékanyaga. A tradicionális múlttal rendelkező fokhagyma esszenciális olaj egy extra erős illattal rendelkező nagy töménységű, koncentrált folyékony kivonat. Nem tartalmaz mesterséges aromákat vagy más egyéb adalékokat. A rendkívül hatékony ízesítő és aroma már nagyon kismértékű adagolásban is kifejti vonzó hatását. Különösen hatékony fűszeres jellegű bojlimixekhez. Az elkészíteni kívánt csalinak egy karakteres, pikáns, jellegzetes illatot kölcsönöz. Akár önmagában, akár más esszenciális olajokkal (Black Pepper Oil) és aromákkal keverve háttérillatként is kitűnően alkalmazható. Csalogatóhatása óriási mértékben fokozható Garlic Powder hozzáadásával. A téli csalik készítésekor kihagyhatatlan, mivel hatását még a leghidegebb vízben is kifejti.

Különösen hatékony, ha az alapmix a következő hármast tartalmazza: Asian Spice Meal, Blue Cheese Powder és Belachan Powder. Főtt magkeverékekhez is alkalmazható.

Adagolásának felső határa: 10 csepp/kg, de már 5 csepp/kg-tól is rendkívül hatásosnak bizonyul.

 

Tipp: Adagolja Particle mixhez (vegyes magkeverék), majd ezután 6 órányi áztatás után főzze 15 percig. Hatása fenomenális!

Cikkszám: 00002028
Bruttó ár: 4.890 Ft
Csomagolási egység: 1
Bruttó egységár: 4.890 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Kiszerelés (ml):20 ml
Íz:fokhagyma
Termékkategóriák / Aroma / Bojliaroma / CCMoore Fokhagyma Esszencia (00002028)