CCMoore Speciális Fűszeres Esszenciális Olaj

Termékkategóriák / Aroma / Bojliaroma / CCMoore Speciális Fűszeres Esszenciális Olaj (1144)
Termékleí­rás:

A CCMoore Speciális Fűszeres Esszenciális Olaj nem más mint egy nagy töménységű esszenciális olaj. A különleges tulajdonságát annak köszönheti, hogy egy rendkívüli hatékonysággal bíró, különböző fűszeres illóolajok keverékét tartalmazza. Hihetetlenül erős illata már igen kis mennyiség esetén is érezhető a csalikban. A piacon megtalálható konkurens esszenciákkal szemben merőben eltérő, így a segítségével egy teljesen egyedi csali készíthető. A kivonat kizárólag növényi aromavegyületekből készült, így 100%-ban természetes.

Alkalmazható önállóan, vagy más aromákkal együtt is, úgynevezett háttérillatként. Egész évben ideálisan használható, még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. Bojli készítésnél a főzés során semmit sem veszít értékes összetevőiből.

A gyártó által javasolt adagolás 2ml/kg-amely minden esetben betartandó! Fantasztikus hatással bír a bojli mixekben, illetve folyékony élesztővel (Liquid Yeast) és kukoricacsíra likőrrel (Corn Steep Liquor) együtt alkalmazva stick és PVA Bag mixekben.

Főtt magvakkal is kiválóan harmonizál.

Cikkszám: 1144
Bruttó ár: 3.490 Ft
Csomagolási egység: 1
Bruttó egységár: 3.490 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Kiszerelés (ml):20 ml
Íz:speciális fűszer
Termékkategóriák / Aroma / Bojliaroma / CCMoore Speciális Fűszeres Esszenciális Olaj (1144)