CCMoore Ultra Lazac Bojliaroma

Termékkategóriák / Aroma / Bojliaroma / CCMoore Ultra Lazac Bojliaroma (2656661799254)
Termékleí­rás:

A CCMoore Ultra Salmon Essence egy fantasztikus és rendkívül markáns, attraktív, erőteljes, az emberi orr számra kissé kellemetlen, az olajos füstölt lazac illatát és ízét idéző aroma. A CCMoore&Co egyik legnépszerübb és legsikeresebb terméke, amely természetes jellegénél fogva a pontyokra óriási hatást gyakorol. Az óvatos és étvágytalan halakat is a csali felvételére ösztönzi. Töretlen népszerüsége az elmúlt évek során szemernyit sem csökkent. Egész évben kiemelkedő eredményességgel használható. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk. Erősen hal és ráklisztes bázisú bojlimixekhez javasolt. Csalogatóhatása fokozható Liquid Krill Amino Compound-al együttesen alkalmazva. A gyártó által ajánlott adagolási érték: 10ml/kg. A nyári és a kora őszi hónapok sláger aromái közé tartozik.
 Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!
 
Tipp: csalogatóhatása fokozható, ha az alapmix a következőket tartalmazza: Poultry Protein Meal, Fermented Shrimp Powder, Bird Food, Meat Meal, Salmon Oil, Talin, Black Pepper
 
Tipp: a fagyasztóból kivett bojlikra öntsön Slicking Booster Liquid-et (30ml/kg), még a kiolvadás előtt. A kánikulai napok egyik legfogósabb csaliját kapja eredményül!

Cikkszám: 2656661799254
Bruttó ár: 4.890 Ft
Csomagolási egység: 1
Bruttó egységár: 4.890 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Kiszerelés (ml):100 ml
Íz:lazac
Termékkategóriák / Aroma / Bojliaroma / CCMoore Ultra Lazac Bojliaroma (2656661799254)