Haldorado Ready Method Spring Etetőanyag

Termékkategóriák / Etetőanyag / Etetőanyag / Haldorado Ready Method Spring Etetőanyag (HDREDMET-004)
Jelenleg nem elérhető!
Kérjük, érdeklődjön telefonon, vagy emailben!
Termékleí­rás:

A Haldorado Ready Method Spring Etetőanyag készen, bekeverve, nedvesítve kapják a horgászok a kezükbe, amelyeket a kibontás után már csak át kell törni egy törőszitán és mehet is a kosárba.

A hosszadalmas kísérletek során szembesültünk vele, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat kaptunk, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagunkat csupán vízzel bekevertük. Így, olyan csalogatóanyagokat hoztunk létre, amilyenek még nincsenek a piacon, olyan csúcs-method etetőanyagokat, amelyeket házilag szinte lehetetlen elkészíteni.
A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni!

Hatféle keverékkel kerül a polcokra ez a termékcsalád: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Fusion és Tropicana.

A Ready Method Spring egy különleges etetőanyag, amely kifejezetten a hideg, 16 C° alatti vízhőfokban ajánlott.Természetes módon előállított alkohol mellett (amely a nedvességtartalom 15-20%-át jelenti!) észterek (ezek természetes aromaként funkcionálnak), enzimek, értékes ásványi anyagok, aminosavak bőséges tárházát is kínálja. Tehát minden olyan megtalálható benne, amely a drámai módon lehűlt vízben, a látszólag teljesen inaktív halakat is evésre serkenti. Színe vörös, íze édes.

 

Cikkszám: HDREDMET-004
Bruttó ár: 1.190 Ft
Csomagolási egység: 1
Bruttó egységár: 1.190 Ft
Termék tulajdonságok
Kiszerelés (gr):800 gr
Íz/Szín:alkoholos gyümölcsös/vörös
Szemcseméret:közepesen durva
Termékkategóriák / Etetőanyag / Etetőanyag / Haldorado Ready Method Spring Etetőanyag (HDREDMET-004)