Kártyák elfogadása

Kedves Vásárlóink!

 
Az Egészségkártyák, Erzsébet kártya, Edenred Kártya, OTP Cafeteria Kártya elfogadása jelenleg technikai okok miatt szünetel. Kis türelmet kérünk Mindenkitől!

                        113


Tovább az oldalra

Akciós Prologic Fast Water Limitált Szériás Bojlisbor 3,60m 3,5lbs 2rész

Termékkategóriák / Horgászbot / Bojlis Horgászbot / Akciós Prologic Fast Water Limitált Szériás Bojlisbor 3,60m 3,5lbs 2rész (45677)
Termékleí­rás:

Prologic Fast Water Limitált Szériás Bojlisbor 3,60m 3,5lbs

Európa rengeteg folyóvízzel büszkélkedhet és egyre több potyhorgász ismeri fel a vadvízi horgászat szépségét. Ezekből a vizekből fogható halak vadabbak, erősebbek és nagyobb kihívást jelentenek a horgászok számára.

A Prologic teszthorgászainak Európa nagy folyóin megszerzett 10 éves tapasztalatát felhasználva fejlesztette ki a FAST WATER limitált kiadású botcsaládját, amely széles felhasználhatóságából kifolyólag a piacon található legjobb folyóvízi pontyozó bot.

A bot akciója megfelel a nagytestű harcias halak folyóvízben történő fárasztásához és a folyóvízi horgászatra jellemzően nagyméretű súlyokkal ellátott végszerelékek bejuttatására. A botok nyele rövidebb az átlagosnál a könnyű kezelhetőség érdekében és megszokottnál nagyobb méretű gyűrűk megóvnak minket az eltömődéstől, melyet a hordalék és a vízi növényzet okozhat.

  • Anyaga 40T High Modulus karbon
  • 3K karbonnal megerősített stressz pontok
  • nagy teherbírású SIC gyűrűk
  • progresszív parabola akciójú bottest
  • megerősített gyűrű bandázsok
Cikkszám: 45677
Bruttó ár: 59.990 Ft
Csomagolási egység: 1
Akciós bruttó egységár: 44.990 Ft
Akciós bruttó ár: 44.990 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Hossz:3,60 m
Dobósúly (lbs):3,5 lbs
Tömeg:386 gr
Tagok száma:2 db
Gyűrűk száma:6 db
Szállítási hossz:188 cm
Termékkategóriák / Horgászbot / Bojlis Horgászbot / Akciós Prologic Fast Water Limitált Szériás Bojlisbor 3,60m 3,5lbs 2rész (45677)