Kártyák elfogadása

Kedves Vásárlóink!

Üzletünkben elfogadunk Prémium Egészségkártyát, MultiPay Cafeteria Kártyát, Edenred Top Premium Kártyát, OTP Cafeteria Kártyát, MKB Egészségkártyát, Új Pillér Egészségkártyát, Patika Egészségkártyát, Axa Egészségkártyát, Vitamin Egészségkártyát és Erzsébet Utalvány Plusz kártyát.

93

 

 

 


Tovább az oldalra

Shimano Stradic FK Elsőfékes Horgászorsó

Termékkategóriák / Horgászorsó / Elsőfékes Horgászorsó / Shimano Stradic FK Elsőfékes Horgászorsó ()
Termékleí­rás:

A Stradic FK nagy kihívás előtt áll, hiszen túl kell szárnyalnia a korábbi modellek hírnevét és presztízsét. Műszakilag ugyan az előző model  alapjaira épült, ellenben mind külsőleg, mind pedig felszereltségében nagyot változott, hiszen ebben a típusban már a továbbfejlesztett technológiák munkálkodnak. Ilyen például a 6 SA RB + 1 RB csapágy, valamint az X-Ship hajtómű, mely a szuperhalk futásért és a megbízható teljesítményért felel.

  • X Aero Wrap dobemelő rendszer
  • Shimano A-RB csapágyak
  • X-Ship hajtómű
  • AR-C hidegen sajtolt dob
  • Hagane technológia

A Hagane egy különleges és utánozhatatlan koncepció, melyre csak a Shimano képes, ami megkülönbözteti a versenytársaitól. A hagane koncepció lelke a Hagane hajtómű. A hidegen sajtolt technológia, a hajtómű tartóssága és precizitása, az X-Ship rendszer hatékonysága és az ultra erős Hagane orsótest együttes eredménye egy páretlenul sima járású és erős orsó.

Shimano Stradic FK Elsőfékes Horgászorsó

Termékkategóriák / Horgászorsó / Elsőfékes Horgászorsó / Shimano Stradic FK Elsőfékes Horgászorsó ()