Akciós Shimano Medium Baitrunner CI4 XTR-A-LC Nyeletőfékes horgászorsó

Termékkategóriák / Horgászorsó / Nyeletőfékes Horgászorsó / Akciós Shimano Medium Baitrunner CI4 XTR-A-LC Nyeletőfékes horgászorsó (2502967)
Termékleí­rás:

Profi bojlisorsó készletről, akár másnapra!

A Shimano Medium Baitrunner CI4 XTR-A-LC Nyeletőfékes Horgászorsó a MEDIUM Baitrunner xta utódja, könnyített változata. A bojlizás megszállottjainak, a legigényesebb horgászoknak nagy kedvence lesz. Azoknak a horgászoknak ajánlott, akik a legprofibb nyeletőfékes orsóra vágynak kompromisszumok nélkül.

A Shimano Medium Baitrunner CI4 XTR-A-LC Nyeletőfékes horgászorsó tulajdonságai:

  • Aero Wrap II csigahajtású dobemelő rendszer, amely a dobemelés optimális ütemét biztosítja az AR-C dobok használata során.
  • Floating Shaft II - a csiga- és a dobtengely súrlódásának kiküszöbölésére, a csigatengelyt mindkét végén csapággyal látták el, így annak úszó pozíciót biztosít, mellyel elérték, hogy a tányérkerék nem nyomhatja a csigatengelyt a dobtengelynek.
  • 2 speed Oscillation - A kétsebességü dobemelés azt jelenti, hogy a csésze forgatásakor a dob gyorsan emelkedik, de lassan süllyed, így a zsinórmenetek egymásba vágódása elkerülhető.
  • Super Stopper II - Ezzel a típusú tügörgővel szerelt orsóknál, még nagy hal megakasztása esetén is nulla marad a csésze holtjátéka.
  • CI4+ anyagból készült a ház és a rotor

Shimano Medium Baitrunner CI4 XTR-A-LC Nyeletőfékes horgászorsó - Horgászorsó - Nyeletőfékes Horgászorsó

Cikkszám: 2502967
Bruttó ár: 109.990 Ft
Csomagolási egység: 1
Akciós bruttó egységár: 104.990 Ft
Akciós bruttó ár: 104.990 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Méret:5500
Tömeg:505 gr
Áttétel:5.1:1
Zsinórkapacitás:0,35mm/290m
Csapágyszám:6+1 db
Dob:Aluminium
Pótdob:Aluminium
Termékkategóriák / Horgászorsó / Nyeletőfékes Horgászorsó / Akciós Shimano Medium Baitrunner CI4 XTR-A-LC Nyeletőfékes horgászorsó (2502967)