Akciós Carp Expert Neo Distance Távdobó Horgászorsó

Termékkategóriák / Horgászorsó / Távdobó Horgászorsó / Akciós Carp Expert Neo Distance Távdobó Horgászorsó (20202-900)
Termékleí­rás:

Akciós Carp Expert Neo Distance Távdobó Horgászorsó

A Carp Expert Neo orsó szériájának legújabb tagja.


A kivételes 80mm-es dobátmérővel  és a 40mm-es dobmagassággal azonnal felhívja magára a figyelmet. Ahhoz hogy a nagy dobások működjenek, elsősorban nagyméretű keverőgyűrűvel rendelkező (50-es) bojlis botok használatát javasoljuk hozzá.

Anyaga grafit, melyre akár fonott zsinórt is feltehetünk, aminek azért érezzük az előnyét, mert a monofilnál lényegesen kisebb vastagságot használhatunk a szakítószilárdság megtartás mellett és nagy hosszúságban kidobott zsinór nyúlása minimális lesz, így a kapást azonnal és pontosan érzékeljük. Természetesen monofil főzsinórral is használhatjuk (fonott dobóelőke beiktatásával), feederezés esetén egy átlagos zsinór vastagság 0,20 mm körül alakul, bojlizás esetében pedig 0,25-ös.

A bojlis módszer művelői extrém esetekben, ha extra nagyot kell dobni és a körülmények engedik (akadó mentes pálya), le szoktak menni egészen 0,18-0,20 mm-es „vastagságig". A dob méretének köszönhetjük, hogy nagyon gyorsan vontatja be a végszereléket, a hajtókar egy teljes elfordításával 1 méter zsinórt nyerhetünk vissza!

A dob alá ilyen nagyméretű orsók esetében előszeretettel ugrik be a zsinór, de nem ennél az orsónál, mivel egy olyan műanyag perem került alulra, ami ezt a kellemetlenséget kiküszöböli.

A nagyméretű dobba óriás féklamellák kerültek, melyek közreműködésével egy precízen állítható, letapadás mentes adagoló szerkezet jött létre.

Az orsóba 6+1 csapágy került, mely tökéletesen sima futást biztosít az orsónak, szinte nem is érzünk ellenállást, amikor megtekerjük.

Fém hajtókarja megfelelően erős és szilárd, de ugyanakkor könnyű is maradt. A könnyűség az egész orsóra is jellemző, hiszen a nagy dobások kivitelezéséhez sokat számít a lendület, amit egy nehéz orsóval nem biztos hogy megfelelő mértékben tudunk prezentálni.

Tengelye 6 mm vastag acél.

Erő, megbízhatóság és a nagy távolságok elérése egyesül ebben az orsóban.

Cikkszám: 20202-900
Bruttó ár: 13.990 Ft
Csomagolási egység: 1
Akciós bruttó egységár: 8.990 Ft
Akciós bruttó ár: 8.990 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Méret:9000
Csapágyszám:6+1 db
Áttétel:4,1:1
Tömeg:606 g
Dob:Grafit
Zsinórkapacitás:0,40mm/260m
Termékkategóriák / Horgászorsó / Távdobó Horgászorsó / Akciós Carp Expert Neo Distance Távdobó Horgászorsó (20202-900)