Akciós Shimano HFG XT Competition Dzseki L

Termékkategóriák / Horgászruha / Horgász Póló / Pulóver / Kabát / Akciós Shimano HFG XT Competition Dzseki L (2508266)
Termékleí­rás:

A Shimano HFG XT Competition Dzseki a versenyhorgászok és azon horgászok számára lett kifejlesztve, akiket a rossz időjárási körülmények nem befolyásolnak.

Könnyű viselet. A nylon és az elasztan külső réteg magába foglalja a  Dryshield XTR magas szintű légáteresztő és vízálló technológiáját.

A levehető és állítható vihar kapucni maximális védelmet és látást biztosít. A könyöknél lévő rész és hátsó alsó rész Cordura anyaggal megerősített. A három elülső zseb vízálló cipzárral védett, illetve a mobil számára neoprén anyagból készült zsebet alakítottak ki. A gallér puha polár anyagból készült és levehető.

A kabát főbb jellemzői:

A Dryshield XTR egy magas minőségű membrán anyag, mely a legzordabb időjárási viszonyokra lett kifejlesztve. 2,5 rétegű japán anyagból készült vízálló borítással, ami 20 000 mm-es vízoszlop nyomásának is ellenáll és 16 000gr/m˛/24óra levegőt képes átereszteni.

A Thinsulate szigetelés különleges mikroszálai körülbelül tízszer kisebbek, mint más szigeteléseknél használt szintetikus szálak, ami azt jelenti, hogy hatékonyabban tartják magukban a levegőt, így hatékonyabban tartják Önt melegen. A Hyper Fishing Gear ruhák Thinsulate szigetelése biztosítja a meleget
az időjárási körülményektől függetlenül.
A Thinsulate a 3M bejegyzett védjegyes terméke.

A kabát Multi Layer System (Többrétegű rendszer) rendszerrel rendelkezik.
A Shimano Többrétegű Rendszerében a ruhák tetszőlegesen felcserélhetők azért, hogy az időjárási körülmények legszélesebb spektrumával megbírkózzon a horgász. Jobb, ha kevesebb réteg olyan ruhát viselünk, amelyek „egymás munkáját segítik”, minthogy rengeteg olyan ruhát akasszunk magunkra, amelyek nincsenek összhangban.

A MultiLayers System, a legjobb megoldás.

  • harcol a hideg ellen
  • szárazon tartja a testet
  • rendkívül kényelmes
  • a karok szabad mozgását biztosítja.

A 3 legfontosabb réteg:
1: A külső rétegnek vízhatlannak, melegnek és lélegzőnek kell lennie, valamint nem fújhat át rajta a szél.
2: A középső réteg a hidegben a rétegek között tartja a levegőt, amely a meleget biztosítja a ruha belsejében, melegben pedig biztosítja a szellőzést.
3. Lélegző alsó réteg közvetlen kapcsolatban van a bőrrel, és a test páráját kiszállítva a bőrt szárazon és melegen tartja.


Soha ne használjon gyapjút vagy természetes szálat, amelyek nedvesek maradnak és lassan száradnak.

Szine: sötétszürke/antracit/piros

Cikkszám: 2508266
Bruttó ár: 89.990 Ft
Csomagolási egység: 1
Akciós bruttó egységár: 45.000 Ft
Akciós bruttó ár: 45.000 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Mérete:L
Termékkategóriák / Horgászruha / Horgász Póló / Pulóver / Kabát / Akciós Shimano HFG XT Competition Dzseki L (2508266)