AKCIÓS Energo Team E-Sential 4+1 rádiós jelzőszett

Termékkategóriák / Kapásjelző / Elektromos Kapásjelző / AKCIÓS Energo Team E-Sential 4+1 rádiós jelzőszett (78000-195)
Termékleí­rás:

Az Energo Team E-Sential rádiós kapásjelző készlet négy darab elektromos kapásjelzőből, egy vezeték nélküli adó-vevő készülékből és egy törésálló, szivaccsal bélelt műanyag szállítótáskából áll. Az elektromos kapásjelzők önállóan, rádiókapcsolat nélkül is működtethetők. Használatba vétel előtt célszerű ellenőrizni, hogy az elemfedél alatt található mikrokapcsolók milyen állásban vannak. A készülékek összehangoltan kerülnek a boltokba, ha mégis kommunikációs zavart észlel, azt ezeknek a mikrokapcsolóknak az eltérő állása okozhatja.

A központi egység hatótávolsága a 7 cm-es külső antennának köszönhetően kb. 150-250 méter.
A központi egység bekapcsolása a tetején található gomb jobbra tolásával történik. Ezen a készüléken a V gombbal (volume) a hangerőt tudjuk szabályozni.

A T (tone) gombbal a hangszínt lehet beállítani. A készülék felső részén négy különböző színű (zöld, narancssárga, kék, piros) led található, amelyek megegyeznek az elektromos kapásjelzőkön található fő ledek színével. Ez (is) segít majd kapáskor beazonosítani, hogy melyik jelzőtől érkezett a riasztás.

Az elektromos kapásjelzők bekapcsolása a készülék alsó részén található gomb jobbra vagy balra tolásával történik.

Ha balra tolja a gombot, a készüléken kigyullad a fő led és megszólal az alap csengőhang. A fő led 15 másodperc múlva elalszik, biztosítva a takarékos elemfelhasználást. Kapáskor kigyullad a fő led és az alatta található kapás led, továbbá a középső részen elhelyezkedő 3 kék led. Nem lehet eltéveszteni, hogy melyiken volt a kapás, hiszen igen látványosan közvetíti azt felénk.

Ha a kapásjelzőn a kapcsológombot jobbra tolja el, minden eddig ismertetett funkció továbbra is működik, plusz bekapcsol az éjszakai ledvilágítás is. Ez egy kék led a készülék jobb oldalán, amely a sötétben is segít a megtalálásában.

A kapásjelzőn 3 tekerőgombot talál.

A V gombbal (volume) a hangerőt tudjuk szabályozni. A T (tone) gombbal a hangszínt lehet beállítani, hogy a kapásjelzők más és más hangon szólaljanak meg.

Az S gombbal a készülék érzékenységét (sensitivity) tudja tetszés szerint hangolni. Ha fúj a szél és mozog a lesúlyozott swinger, rendkívül idegesítő, hogy az elektromos kapásjelző állandóan pittyeg. Ezen a készülékeken az 1-2 centis húzástól, a durva 10 centis mozdításig hangolhatja készüléke érzékenységét. Ez a funkció sokszor megfizethetetlen!

Elektromos swingerrel is használható

Cikkszám: 78000-195
Bruttó ár: 38.000 Ft
Csomagolási egység: 1
Akciós bruttó egységár: 26.990 Ft
Akciós bruttó ár: 26.990 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Típus:4+1
Hangerő állítási lehetőség:van
Hangszín állítási lehetőség:van
Érzékenység állítási lehetőség:van
Swinger csatlakozási lehetőség:van
Vízállóság:mérsékelten
Termékkategóriák / Kapásjelző / Elektromos Kapásjelző / AKCIÓS Energo Team E-Sential 4+1 rádiós jelzőszett (78000-195)