Akciós Prologic BAT 2+1 Elektromos Kapásjelző Szett Kék LEDDEL

Termékkategóriák / Kapásjelző / Elektromos Kapásjelző / Akciós Prologic BAT 2+1 Elektromos Kapásjelző Szett Kék LEDDEL (57078)
Termékleí­rás:

A Prologic BAT 2+1 Elektromos Kapásjelző Szett Kék LEDDEL egy stílusos, megbízható jelző, mely precízen jelzi a kapásokat. A jelzőszett a kék LED-es változatban kapható.

Az BAT+ szettet hosszú távú használatra tervezték. A belső elektronikus rendszert több, mint egy évig tesztelték egész Európában, minden elképzelhető horgászati és időjárási helyzetben.

A modern design része a nagyon mély bottartó rész, amely lehetővé teszi, hogy extrém időjárási körül mények közt is biztonságosan használható oldalsó lecsúszásgátlók nélkül. A jelzők AAA elemekkel működnek, a vevő pedig egy darab 9 voltos elemmel, ez jelenti a legjobb kompromisszumot az energiatakarékosság és a nagy hatótáv között.

Az BAT+ kapásjelző készlet kapható kék LED- es (2+1, 3+1, 4+1) vagy hagyományos többszínű LED-es változatban (3+1, 4+1).

Cikkszám: 57078
Bruttó ár: 29.990 Ft
Csomagolási egység: 1
Akciós bruttó egységár: 25.490 Ft
Akciós bruttó ár: 25.490 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Típus:2+1
Hangerő állítási lehetőség:van
Hangszín állítási lehetőség:nincs
Hangmagasság állítási lehetőség:nincs
Érzékenység állítási lehetőség:van
Swinger csatlakozási lehetőség:van
Vízállóság:mérsékelten
Termékkategóriák / Kapásjelző / Elektromos Kapásjelző / Akciós Prologic BAT 2+1 Elektromos Kapásjelző Szett Kék LEDDEL (57078)