Kártyák elfogadása

Kedves Vásárlóink!

Üzletünkban elfogadunk Prémium Egészségkártyát, MultiPay Cafeteria Kártyát, Edenred Top Premium Kártyát, OTP Cafeteria Kártyát, MKB Egészségkártyát, Új Pillér Egészségkártyát, Patika Egészségkártyát, Vitamin Egészségkártyát és Erzsébet Utalvány Plusz Kártyát.

                    93

 


Tovább az oldalra

Prologic BAT 3+1 Elektromos Kapásjelző Szett Többszínű LEDDEL

Termékkategóriák / Kapásjelző / Elektromos Kapásjelző / Prologic BAT 3+1 Elektromos Kapásjelző Szett Többszínű LEDDEL (57081)
Termékleí­rás:

A Prologic BAT 3+1 Elektromos Kapásjelző Szett   Többszínű LEDDEL egy stílusos, megbízható jelző, mely precízen jelzi a kapásokat. A jelzőszett a többszínű LED-es változatban kapható.

Az BAT+ szettet hosszú távú használatra tervezték. A belső elektronikus rendszert több, mint egy évig tesztelték egész Európában, minden elképzelhető horgászati és időjárási helyzetben.

A modern design része a nagyon mély bottartó rész, amely lehetővé teszi, hogy extrém időjárási körül mények közt is biztonságosan használható oldalsó lecsúszásgátlók nélkül. A jelzők AAA elemekkel működnek, a vevő pedig egy darab 9 voltos elemmel, ez jelenti a legjobb kompromisszumot az energiatakarékosság és a nagy hatótáv között.

Az BAT+ kapásjelző készlet kapható kék LED- es (2+1, 3+1, 4+1) vagy hagyományos többszínű LED-es változatban (3+1, 4+1).

Cikkszám: 57081
Bruttó ár: 34.990 Ft
Csomagolási egység: 1
Bruttó egységár: 34.990 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Típus:3+1
Hangerő állítási lehetőség:van
Hangszín állítási lehetőség:nincs
Hangmagasság állítási lehetőség:nincs
Érzékenység állítási lehetőség:van
Swinger csatlakozási lehetőség:van
Vízállóság:mérsékelten
Termékkategóriák / Kapásjelző / Elektromos Kapásjelző / Prologic BAT 3+1 Elektromos Kapásjelző Szett Többszínű LEDDEL (57081)