Kártyák elfogadása

Kedves Vásárlóink!

 
Az Egészségkártyák, Erzsébet kártya, Edenred Kártya, OTP Cafeteria Kártya elfogadása jelenleg technikai okok miatt szünetel. Kis türelmet kérünk Mindenkitől!

                        113


Tovább az oldalra

Koós Csúszó Úszó Csináld Magad Barkács Szett

Termékkategóriák / Kiegészítők - Horgász Kellékek / Rablóhalas Horgászkellék / Koós Csúszó Úszó Csináld Magad Barkács Szett (79310-199)
Termékleí­rás:

Koós Csúszó Ószó Csináld Magad Barkács Szett

A harcsa horgászata igen kifinomult és nagy gyakorlatot igénylő horgászmódszerek összessége.

Ezek terén a legnagyobb hazai szaktekintély Koós Feri, aki híres csúszó végszerelékét most a barkács hajlamokkal rendelkezőknek is a rendelkezésére bocsátja.

A harcsa horgászatának egyik sarkalatos pontja, hogy felszerelésünk akár az egész éjszaka mozgó kishallal sem akadjon össze.
A hagyományos felszerelések nem eléggé merev főzsinórjait és előkéit a horgon lévő kishal sajnos nem egyszer úgy összegubancolja, hogy megbontani csak késsel lehet.

Így az egész éjszakánk kárba vész, hiszen a kapás esélye gyakorlatilag nulla.

A megfelelő merevség eléréséhez gubanc gátló csöveket, merev előkéket és hatalmas, nagy teherbírású forgókat kell beillesztenünk.

Mindezeket megkapjuk a Koós Csináld Magad szettel, melyet otthon állíthatunk össze, így sokkal költséghatékonyabb megoldást kínálunk a horgászok számára.

A szett tartalma:

  • 1 db belső vezető cső
  • 2 db parafa test
  • 2 db 6 cm-es és 1 db 8 cm-es üvegszál
  • 1 db 28 cm-es üvegszál
  • 1-1 kis-, és nagyméretű forgó, mindkettő teherbírása 100 kg
  • 1 db 40 cm-es Aramid Leader fonott zsinór
  • 1 db nagyméretű horog
  • 1 db 40 cm-es monofil előke zsinór
  • 1 db 29 cm-es műanyag cső

Ezen felül a tökéletes végszerelék összeállításához szükségünk lesz egy Koós féle csúszó úszóra és egy nagy méretű végólomra, vagy csúszó ólomra, mely a felszerelés végére kötve helyben tartja szerelékünket.

A szett tartalmazza az összeszerelés mozzanatait, képeken illusztrálva, melynek segítségével gyorsan létre tudjuk hozni, saját harcsázó végszerelékünket.

Cikkszám: 79310-199
Bruttó ár: 3.490 Ft
Csomagolási egység: 1
Bruttó egységár: 3.490 Ft
Mennyiség:
Termék tulajdonságok
Termékkategóriák / Kiegészítők - Horgász Kellékek / Rablóhalas Horgászkellék / Koós Csúszó Úszó Csináld Magad Barkács Szett (79310-199)