Kártyák elfogadása

Kedves Vásárlóink!

Üzletünkban elfogadunk Prémium Egészségkártyát, MultiPay Cafeteria Kártyát, Edenred Top Premium Kártyát, OTP Cafeteria Kártyát, MKB Egészségkártyát, Új Pillér Egészségkártyát, Patika Egészségkártyát, Vitamin Egészségkártyát és Erzsébet Utalvány Plusz Kártyát.

                    93

 


Tovább az oldalra

Cégünkről

Üzemeltető: Megapeca Bt.
Székhely: 6000 Kecskemét, Ceglédi út 86/B.
Adószám: 21381391-2-03
Cégjegyzékszám: 03-06-111557,
Bejegyezte: Bács-Kiskun Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Bankszámlaszám: Fókusz Takarékszövetkezet
52000056-11030283

Mintabolt:

Megapeca Horgászáruház
6000 Kecskemét, Ceglédi út 86/B.

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 76/411-372
E-mail cím: info@megapeca.hu

Webáruház címe:
www.megapeca.hu

Üzletvezető:
Polgár Balázs 30/512-24-76

A webáruház Internetes hátterét biztosítja:
Tandofer Informatikai Kft.- www.tandofer.hu

 


A Megapeca Horgászáruház első üzletét még mint Twister Horgászbolt nyitotta 2002 áprilisában Kecskemét egyik kertvárosában, a Vacsi közben. Mi a tulajdonosok, Polgár Balázs és Polgárné Miklós Edina gyerekkorunk óta szeretünk horgászni, így nagy álmunk vált valóra, hogy azzal kapcsolatos lett a munkánk, mint ami a szenvedélyünk is. Az eltelt évek, a sok törzsvásárlónk és a velük kialakult szinte már családias légkör bebizonyította számunkra hogy érdemes továbblépnünk.

2006 októberében üzletünket, az árukészletünk folyamatos bővülése miatt átköltöztettük egy nagyobb helységbe.

Az újabb mérföldkő a vállalkozásunk életében 2010 májusában következett be, amikor több, mint egy év aktív szervezés, ügyintézés után megnyitottuk a Ceglédi úton a Megapeca Horgászáruházat. Így már mintegy 300 négyzetméteren, tágas, térkövezett saját parkolóval és 7 fős szakértő személyzettel várjuk továbbra is régi és új vásárlóinkat.

Az internetes áruházunkat ezzel párhuzamosan folyamatosan fejlesztettük és bovítjük továbbra is. Célunk a vásárlók teljes körű, szakszerű kiszolgálása, az igényes horgászsport illetve horgászetika népszerűsítése az internet segítségével nemcsak Kecskeméten és vonzáskörzetében, hanem az egész országban.